07:55:19

Hívjon most ...

közúti fuvarozással kapcsolatos ügyben
SkypeMe
vasúti fuvarozással kapcsolatos ügyben
SkypeMe
Áruszállítás vasúton

Áruszállítás vasúton

Legjelentősebb forgalmunkat a vasúti szállítmányozás adja, ahol szállítandó áruinknak 95%-a különböző minőségű vas- és acélhulladék. Megbízóink elégedettsége mellett szállítunk évente vasúton mintegy 300 ezer tonna árut belföldi és nemzetközi viszonylatban.

Áruszállítás közúton

Áruszállítás közúton

A vasúti szállítmányozás után a közúti áruszállítás a legjelentősebb üzletágunk.Társaságunk kizárólag az ISO 9001 minőségi szabványnak megfelelően minősített fuvarozókkal teljesíti a vállalt megbízásokat.

Áruszállítás vízi úton

Áruszállítás vízi úton

Ha áruját a tengeren túlra, vagy onnan haza, containerben, vagy hagyományos módon kell szállítmányozni, és/vagy a folyami hajózás kedvezõ díjszintjét kívánja élvezni, keresse társaságunkat.

Raktározás, logisztika

Raktározás, logisztika

Logisztikai szolgáltatást igénylő ügyfeleink számára multimodális raktárépületet tudunk felajánlani Budapest vonzáskörzetében az M1/M7 autópályák a fővárosból kivezető szakasza mellett az M0 körgyűrűn belül.

Tanúsítványok

Időjárás

Cégismertető PDF Nyomtat Email

Cégünk 1990. június 7-én alakult a Metalimpex Acél és Fémkülkereskedelmi Vállalat és szállítmányozási részlegének munkatársai által. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy az addig lebonyolított évi több millió tonna acél, fémtermékek és alapanyagok szállítmányozását a jövőben is a kiváló tapasztalattal rendelkező szakemberek végezzék el megbízóink legnagyobb megelégedésére. A több évtizedes acélipari tapasztalat és kapcsolatok nagyban segítették cégünk fennmaradását, fejlődését. Számos ismert partnervállalat munkatársainak segítségével kezdtük el a munkát az ’90-es évek elején és megtiszteltetésnek tekintjük, hogy munkánk elismeréseként a mai napig megbízóinknak tekinthetjük őket.

A szakmai know-howt az évek során kollégáink átörökítették a folyamatosan megújult munkatársi gárdára, így mára egy megfiatalodott, lelkes, diplomával és tapasztalatokkal rendelkező szakember csapat jött létre, akik a munkavégzésben átvették a cégvezetés emberi és szakmai maximalizmusra törekvését, megbízóik megelégedésének kiérdemlését. Természetesen fejlődésünk során újabb és újabb megbízások érkeztek más és más területekről, így ma már elmondhatjuk, hogy ugyan még mindig az acélipar a húzóágazatunk, de jelentős számú megbízást teljesítünk a vegyipar, az élelmiszeripar, fa- és építőipar és más speciális – mint például a nemzetközi költöztetés - területeken is.

Két legjelentősebb szolgáltatási területünk a vasúti, ill. a közúti szállítmányozás, de egyre bővülő forgalmat bonyolítunk a tengerentúli konténeres szállítmányozás terén is. Természetesen kapcsolataink és tapasztalataink alapján minden típusú szállítmányozási feladatra készen állunk, történjen az közúton, vasúton, légi vagy vízi úton.

Társaságunk 1998-ban vezette be az ISO szabvány rendszert, mely alapján szolgáltatásainkat végezzük. Jelenlegi tanúsításunk 2011 februárjában történt, amikor megkaptuk az ISO 9001:2008 Tanúsítványt.

Cégünk tagja a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének, a Magyar Külgazdasági Szövetségnek és természetesen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának.

 

Szövetségi tagságaink

Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége FIATA Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Magyar Külgazdasági Szövetség