Tanúsítványok

Ajánlatkérés

...
Szolgáltatások
Áruszállítás vasúton PDF Nyomtat Email

Áruszállítás vasúton

Legjelentősebb forgalmunkat a vasúti szállítmányozás adja, ahol szállítandó áruinknak 95%-a különböző minőségű vas- és acélhulladék. Megbízóink elégedettsége mellett szállítunk évente vasúton mintegy 300 ezer tonna árut belföldi és nemzetközi viszonylatban.

Bővebben...
 
Áruszállítás közúton PDF Nyomtat Email

Közúti fuvarozásA vasúti szállítmányozás után a közúti áruszállítás a legjelentősebb üzletágunk.Társaságunk kizárólag az ISO 9001 minőségi szabványnak megfelelően minősített fuvarozókkal teljesíti a vállalt megbízásokat.

Bővebben...
 
Áruszállítás vízi úton PDF Nyomtat Email

Áruszállítás vízi útonHa áruját a tengeren túlra, vagy onnan haza, containerben, vagy hagyományos módon kell szállítmányozni, és/vagy a folyami hajózás kedvezõ díjszintjét kívánja élvezni, keresse társaságunkat.

Bővebben...
 
Raktározás, logisztika PDF Nyomtat Email

Raktározás, logisztikaLogisztikai szolgáltatást igénylő ügyfeleink számára multimodális raktárépületet tudunk felajánlani Budapest vonzáskörzetében az M1/M7 autópályák a fővárosból kivezető szakasza mellett az M0 körgyűrűn belül.

Bővebben...
 

Szövetségi tagságaink

Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége FIATA Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Magyar Külgazdasági Szövetség